Geestdrift Studio is een ontwerpbureau

opgezet in 2012 door ontwerper Hans Peeman.

De studio richt zich op het ontwerpen van creatieve en toegepaste oplossingen voor grafische projecten en producten voor je interieur.
Geestdrift denkt actief mee met jou als klant voor het maken van een ontwerp dat zo goed mogelijk aansluit op jouw verwachtingen en eisen.

Grafisch ontwerp

Het presenteren van jezelf, je ideeën en producten is een zeer belangrijke pijler van persoonlijk en zakelijk succes. Met een goed ontwerp wordt er zoveel meer toegevoegd aan wat je te vertellen hebt en wat je uitstraalt. Een goed verzorgde huisstijl is vaak de doorslaggevende factor in het krijgen van de opdracht. Zonder een goede inhoud slaat een prachtig vormgegeven product natuurlijk de plank mis, maar het blijft te zeggen dat presentatie vaak alles is. Het op de juiste manier overbrengen van jouw passie en je diensten en producten dat is waar Geestdrift Studio je goed mee van dienst kan zijn.
Het ontwerpen van huisstijlen, logo’s, posters, flyers en alles wat hier mee te maken heeft, pakt Geestdrift op een creative manier op. Er wordt actief met de klant meegedacht om de juiste fit te vinden en te maken. Een ontwerpbureau met net dat beetje extra voor het design, dat is wat Geestdrift voor je kan betekenen.